Guangzhou Forever Star Jewelry Limited Company

joyfish@9dia.com

+86-20-22883328

HomeNūhouNā kumu kumu maʻamau a me nāʻano hana o ka loiloiʻana i ka maikaʻi o ka jadeite

Nā kumu kumu maʻamau a me nāʻano hana o ka loiloiʻana i ka maikaʻi o ka jadeite

2023-08-28

Nā kumu kumu maʻamau a me nāʻano hana o ka loiloiʻana i ka maikaʻi o ka maikaʻi o ka jideral

I ka makahiki 2009,ʻo ka mea nui o ka mea nui a me ka mana o kaʻohana a me ke kikowaena o ka hale nohoʻana a me ke kikowaena loiloi i hoʻonohonohoʻia i keʻano o keʻano o ke aupuni ʻO ka loiloi maʻamau i ka maikaʻi o ka maikaʻi o ka jeewete jewete ma keʻano a me ka heluʻana i nāʻano o ke kala, keʻano heʻenehana.

1)ʻO ke kala ke kī i ka maikaʻi o ka jadeite. ʻO ka kala o ka hoʻohanaʻana o ka hoʻohanaʻana i ka maikaʻi loa,ʻo ia,ʻo ka maikaʻi, mālamalama, a me ka lole.

2) E hoʻopauʻo Transparency iā Jadeite me kaʻuhane. Me ka hui pūʻana o ke kalaiwa,ʻo ke kala o ka jadeite i maʻemaʻe, maikaʻi, mālamalama a me ka lole a me ka lole.

3) E pili ana i ka mana i ka nani a me ka kūpaʻa o ka judeite. ʻO ka meaʻoi aku ka maikaʻi a me nā lole hou aʻe i keʻano,ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka jadeite.

4) Ke hilinaʻi nei ka mālamalama o ka jeete i ka nui o nā minela i loaʻa i loko o ka jede a me ke kiʻekiʻe o nā cracks.the cracks . he .

5) Ka loiloi o ka hoʻoiliʻana i kaʻenehana o ka jewee jewen i ka loiloiʻana i ka hoʻolālāʻana o nā mea noi noi a me ka loiloiʻana i nā kaʻina hana.

He aha ʻo keʻano o ka mālamaʻana o ka haleʻai a b, c?

1 " _ _ _ _ ʻaʻohe mea'ē aʻe ʻaʻole i hōʻinoʻia i hōʻinoʻia e nāʻano kino a iʻole nāʻano lāʻau.

2) "Ka papa inoaʻo B Jadeite": Hanaʻiaʻo Jeade kūlohelohe i loaʻa e ka bleaching, e kū ana i ka wax a iʻole ka hoʻopihaʻana.

3) "Ka helu CANDE CANDETE": Hanaʻiaʻo Jaiteite kūlohelohe i loaʻa i ka kala kalaʻana.

4) "Kūʻai B + C Jadeite": Hanaʻiaʻo Japaite Japaite i loaʻa e ka bleaching, hoʻopiha a me ka dyeing.

5) Jadate Coated

Ua hoʻohanaʻiaʻo Coated Model

6) A akoakoa pu amed

Ua hōʻuluʻulu i nā mea a me ka hui pūʻana o nā'āpanaʻelua a iʻole nā'āpana'ē aʻe a iʻole nā ​​mea'ē aʻe, e hāʻawi ana i kahi hōʻailona o kahi'āpana o ka jadeite. ʻElua mauʻano o nāʻano basetite o ka subosite:ʻelua mau pōhaku a me nā pōhakuʻekoluʻekolu.

7) Hoʻihoʻi houʻia

ʻO ka hale kūʻai hou aku i kahiʻano o ka jedeite i hanaʻia i nā scraps kūlohelohe maoli, gluue a me nā puaʻa.

8)

ʻO ka hale kūʻai synthetic i manaʻoʻia ma keʻano o ke kuhikuhiʻana i nā melemele a me ke aniani, aʻo konaʻano classical, aʻo konaʻano classical, aʻo konaʻano classical e pili ana i kēlā o nā minerala. No laila,ʻo nā mea pilikino o ke kāhiko o ka synthetic e like me ka paʻakikī e like me ka paʻakikī, nā mea hoʻonaninani, a me ka restitractive index like me nā mea like o ka judeite maoli.

ʻO keʻano aupuni no nā mea nani a me ka jewel (gb / t 16552-25-stiptite, hui pūʻia

Jadeite Rings Gr0004241 4Jadeite Rings Gr0004242 4Jadeite Rings Gr0004243 4Jadeite Rings Gr0004244 4

Home

Product

Phone

E pili ana iā mākou

Nīnau

E kāhea mākou iāʻoe

E hoʻopihapiha i nāʻike hou aku no laila e hiki ke hoʻopili pū meʻoe wikiwiki

Hua'ōlelo pilikino: He mea nui loa kāu pilikino iā mākou.ʻO kā mākou hui pū e hoʻolaha i kāuʻike pilikino i kekahi mauʻaeʻia.

Hoʻouna